FacebookTwitterYoutubeLinkedin

Welkom bij onze SamenLoop voor Hoop!

HomemasterSLVH012

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop.

Deelnemers
Wie deel wil nemen aan de SamenLoop kan zich nu al aanmelden. Dus heb je goede herinneringen aan een eerdere SamenLoop? Of wil je je goede voornemens deze keer ècht omzetten in daden? Meld je dan nu alvast aan.

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar mensen die vanaf nu willen helpen bij de voorbereiding. Op dit moment zijn we met name op zoek naar mensen die ons communicatieteam willen versterken. Heb je hier, professioneel of als vrijwilliger ervaring mee of studeer je communicatie en ben je op zoek naar een leuke, leerzame èn zinvolle stage: schrijf je dan nu hiervoor in!

Sponsors

Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het werk dat KWF Kankerbestrijding doet. En daarbij zijn alle bijdragen, of ze nu groot zijn of klein, van harte welkom! Wil jouw bedrijf de SamenLoop voor Hoop Sponsoren (in geld of in natura) of weet je nog ergens een sponsorpotje dat goed ingezet zou kunnen worden voor de SamenLoop voor Hoop? Aarzel dan niet om het ons te melden!

Wat zijn de hoogtepunten?
De Openingsceremonie met survivors: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement.
De indrukwekkende Kaarsenceremonie: als het donker is worden alle kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking.
De feestelijke Slotceremonie: het zit er op! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

Iedereen kan meedoen!
Jong en oud, vrienden, familie, collega's en (sport)verenigingen. Maar ook artiesten en bedrijven. Iedereen op een eigen manier. Schrijf je dus snel in en doe mee:

• Als team of als deelnemer van een team.
• Als survivor, wandel mee met de openingsronde.
• Als vrijwilliger, zet uw eigen talent in!
• Als sponsor, stel uw producten of diensten beschikbaar aan het evenement

Bekijk ook de agenda met alle SamenLoop voor Hoop-evenementen en kijk voor inspiratie uit het verleden in het archief.

De paarse bank

Ik loop voor

Locatie