Gèraldine Tibbe van SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn heeft speciale Decemberzegels laten vervaardigen.

"Het is juist in de periode rond de feestdagen dat mensen hun overleden dierbaren extra missen en daarom bereid zijn een extra (kleine) gift te doneren," geeft Gèraldine aan. "Wat zou er mooier zijn om dit moment te gebruiken om meer bekendheid te geven aan SamenLoop voor Hoop en KWF Kankerbestrijding? Zo kunnen we tegelijkertijd extra geld inzamelen voor dat broodnodige onderzoek naar kanker!"

Kerstwensen
De zegels zijn net als de normale Decemberzegels van PostNL te gebruiken in de periode van 22 november 2011 tot en met 6 januari 2012. Ze vertegenwoordigen een waarde van 36 cent. Omdat de vermelding 'december' op de zegel staat, kun je ze ook volgend jaar gewoon nog gebruiken voor de kerstwensen. Wil je ze buiten de kerst om gebruiken, dan kun je extra zegels bijplakken.  

Bestellen
Voor SamenLoop-teams zijn de zegels tegen kostprijs aan te schaffen. Een rol van 100 zelfklevende zegels kost €36 (excl. verzendkosten). Je kunt de zegels doorverkopen voor bijvoorbeeld € 7,95 per 10 zegels, waarmee de SamenLoop-opbrengst weer met €4 stijgt. Ben je geïnteresseerd, stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail met je bestelling aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..