Op volle vaart stoomt het SamenLoopseizoen door! Dit weekend Haarlem, Veldhoven, Bommelerwaard, en Haaglanden.

8 en 9 juni SamenLoop voor Hoop Haarlem

Om 16.00 uur begint het SamenLoopweekend in Haarlem. Tot in de kleine uurtjes wordt er voor muzikaal vermaak gezorgd, met als hoogtepunt een set van DJ Dennis van de Geest! Voor de nachtbrakers gaat het feest door met een stille DJ battle. Elke aanwezige krijgt een koptelefoon opdat iedereen uit zijn dak kan gaan op de beats terwijl de omwonenden nergens last van hebben. Kom meewandelen en dansen bij SamenLoop voor Hoop Haarlem. Bekijk hier het programma van SamenLoop Haarlem

Speciaal voor diegene die benieuwd zijn hoe het organiseren van een SamenLoop in elkaar zit, organiseert Haarlem een ontmoetingsmoment. Om 15.00uur bent u van harte welkom bij de informatiekraam van KWF Kankerbestrijding. Hier krijgt u een persoonlijke toelichting van KWF Kankerbestrijding en haar SamenLoop vrijwilligers uit Haarlem. Zo kunt u ervaren waarom SamenLoop voor Hoop zoveel mensen aanspreekt: Vier het leven, Herdenk en Vecht mee.
Lees meer over de ontmoetingsmomenten tijdens SamenLoop voor Hoop.

Lees het interview met commissielid Meike Frencken.

9 en 10 juni SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard

Voetballiefhebbers opgelet, bij SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard wordt de wedstrijd Nederland - Denemarken op groot scherm uitgezonden. Na de wedstrijd kun u een kaartje leggen in de kelder van Kasteel Ammersoyen bij het pokertoernooi, waarvan de opbrengst natuurlijk naar het goede doel gaat. Wakker worden op zondag in Bommelerwaard begint met een heuse flashmob, via de website van Bommelerwaard kunt u de bijpassende dansmoves leren.  Bekijk hier het programma van SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard.

Lees het interview met Monique van de Wiel

9 en 10 juni SamenLoop voor Hoop Veldhoven

Groot en klein loopt de SamenLoop in Veldhoven. Voor de volwassenen is er een goede warming up met de Zumba lessen op het podium. De kinderen lopen de KinderSamenLoop samen met Phoxy, de mascotte van voetbalclub PSV! Het hele weekend zijn de kinderen onder de pannen terwijl de volwassenen ongestoord kunnen wandelen of genieten van het amusementsprogramma. Met het hele gezin kunt u sfeer komen proeven in Veldhoven. Bekijk hier het programma van SamenLoop voor Hoop Veldhoven.

Lees het interview met commissielid Survivors Tamara Renders.

9 en 10 juni SamenLoop voor Hoop Haaglanden

Variatie, dat is SamenLoop voor Hoop Haaglanden. Van disco en line-dance tot musicalmuziek en ballet. Speaker Ronald Lamping heeft de eer om de tussenopbrengsten op te mogen noemen, daarnaast leidt hij het hele weekend in goede banen. Bijgestaan door verschillende bands en entertainers wordt het een gedenkwaardig weekend in Haaglanden. Haaglanden organiseert dit jaar voor het eerst een SamenLoop voor Hoop, komt u ook even kijken hoe zij het doen? Bekijk hier het programma van SamenLoop voor Hoop Haaglanden.

Lees het interview met Flip Hoffman.