KWF Kankerbestrijding is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van de website en haar donateurs van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonlijke gegevens van bezoekers en donateurs worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. KWF Kankerbestrijding houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.


De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is:

KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening, wanneer je doneert, een publicatie bestelt, gebruikmaakt van de interactieve diensten, andere diensten van KWF Kankerbestrijding afneemt of anderszins contact hebt met KWF Kankerbestrijding, legt KWF Kankerbestrijding gegevens vast. KWF Kankerbestrijding gebruikt deze gegevens om haar statutaire taken en haar overige dienstverlening uit te voeren.

Bovendien worden de gegevens van donateurs gebruikt om hen te informeren over nieuwe activiteiten van KWF Kankerbestrijding/SamenLoop voor Hoop. Indien je geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kun je je gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar:

KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam

Klikgedrag

Op de website van SamenLoop voor Hoop worden algemene bezoekgegevens bijgehouden (zoals de meest gevraagde pagina's) zonder dat deze bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan KWF Kankerbestrijding (SamenLoop voor Hoop) haar dienstverlening aan jou verder optimaliseren.

Gebruik van cookies

KWF Kankerbestrijding kan bij het aanbieden van haar diensten gebruikmaken van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. KWF Kankerbestrijding maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site voor jou gemakkelijker te maken. Tijdelijke cookies worden na bezoek van de website gewist. Daarnaast kan KWF Kankerbestrijding ook gebruikmaken van een permanente cookie. Een permanente cookie blijft op de harde schijf staan, tenzij je de cookie zelf wist. Aan de hand van dit cookie kan onze website jou herkennen de volgende keer dat je op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op jou worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site nog aangenamer te maken. Als je in jouw browser het gebruik van cookies hebt uitgezet, kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.
Hieronder vind je een beschrijving van alle gebruikte cookies:

Categorie Toepassing Beschrijving Functioneel Niet Functioneel, cat 1. Niet functioneel,
cat. 2
Persoonsgegevens gebruikt? Toestemming gevraagd?
     

Functionele cookies

Niet-functionele Cookies
die gegevens van de
gebruiker over meerdere
Webservices verzamelen,
combineren of analyseren

Overige Niet-functionele Cookies
die worden gebruikt om gegevens
van één WebService te
verzamelen/te gebruiken

Bij ja, welke en hoe
lang opgeslagen?

Bij ja, op welke manier?

  ssh Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee
  loc Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 2 weken

Nee
  uss Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 1 jaar

Nee
  sshs

Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)

  X  

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee
  ssc Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee
  uvc

Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)

  X   Nee, cookie duur: 2 jaar Nee
Social media dt Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 1 maand

Nee
  uid Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)
  X  

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee
  _atuvc Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc) (samenloopvoorhoop.nl)
  X  

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee
  _atuvc

Deelmogelijkheden bieden
(via Twitter, Facebook, etc)
(Addthis.com)

  X   Nee, cookie duur: 2 jaar Nee
  Diverse cookies Daarnaast worden cookies van
domeinen als twitter, googleplus
en facebook opgeslagen, al naar
gelang de dienst is aangezet in
deze functionaliteit.
  X   Nee, cookie duur: varieert van sessie tot 10 jaar. Nee
  _utma Google Analytics     X

Nee, cookie duur: 2 jaar

Nee, de gebruiker wordt hierover wel geïnformeerd op http://samenloopvoorhoop.nl/privacy
Web
Analytics
_umtb

Google Analytics

    X

Nee, cookie duur: 30 minuten

Nee, de gebruiker wordt hierover wel geïnformeerd op http://samenloopvoorhoop.nl/privacy

  _umtc

Google Analytics

    X Nee, cookie duur: sessie Nee, de gebruiker wordt hierover wel geïnformeerd op http://samenloopvoorhoop.nl/privacy
  _umtz

Google Analytics

    X Nee, cookie duur: 6 maanden

Nee, de gebruiker wordt hierover wel geïnformeerd op http://samenloopvoorhoop.nl/privacy

Website
Functiona-liteit
login cookie

Inloggen en onthouden worden dat men ingelogd is. Bij het aanvinken
van 'Onthoud mij' blijft de gebruiker
ook daarna ingelogd (1 jaar).

X    

Nee, cookie duur: sessie of bij aanvinken "onthoud mij" 1 jaar.

Nee
  PREF Tonen van Google Maps   X  

Nee, cookie duur: 22 maanden

Nee
  SID Tonen van Google Maps   X   Nee, cookie duur: 10 jaar Nee
Google Maps HSID Tonen van Google Maps   X   Nee, cookie duur: 10 jaar Nee
  APISID Tonen van Google Maps   X  

Nee, cookie duur: 10 jaar

Nee
  NID Tonen van Google Maps   X  

Nee, cookie duur: 6 maanden

Nee
CMS Sessie cookie Sessie Cookie, die door het
contentmanagementsysteem
gebruikt wordt om tijdelijke
gegevens te bewaren tijdens
het gebruik van de site.
X     Nee, cookie duur: Sessie Nee

 

Cookies van websites van derden
Bij bepaalde onderdelen van de website zetten websites van derden cookies. Het gaat dan om handige extra’s: zoals een Google-plattegrond met interactieve routebeschrijving, een ‘like’-knop van Facebook, of de mogelijkheid om iets door te twitteren. Door deze cookies ‘weet’ de website die je bekijkt, of je bij Google, Facebook of Twitter bent ingelogd. Wij hebben geen invloed op wat derde partijen met hun cookies doen.

SamenLoop voor Hoop en andere websites

Op de website van SamenLoop voor Hoop tref je een aantal links aan naar andere websites. KWF Kankerbestrijding kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met jouw gegevens. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Vragen

Vragen of opmerkingen over het privacybeleid kun je richten aan:

KWF Kankerbestrijding
t.a.v. Webredactie SamenLoop voor Hoop
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen

KWF Kankerbestrijding behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van KWF Kankerbestrijding/SamenLoop voor Hoop.