BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Even voorstellen: Jenny Bouman

Even voorstellen: Jenny Bouman

Pluk de dagen zo hard mogelijk

Met de SamenLoop voor Hoop streven we ernaar om het leven weer te kunnen vieren nadat je ziek bent geweest. Maar hoe pak je het dan weer op? Jenny Bouman weet dit: in 2011 kreeg zij de diagnose baarmoederhalskanker. Gelukkig kan het enthousiaste bestuurslid dit navertellen. Ze beschreef haar proces in het boek ‘Kankerzooi, pluk de dag’ waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. En ze is zeer gemotiveerd om nog meer geld op te halen.

Jenny: “In 2013 heb ik meegelopen tijdens de SamenLoop voor Hoop in Heerenveen. Ik liep voor onze dierbare vriend Wim en mijn lieve schoonvader Peter, die inmiddels zijn overleden aan deze rotziekte. Gelukkig ken ik ook veel mensen die zijn genezen. Maar op dit moment zijn er te veel kennissen die alles op alles zetten om de kwaadaardige cellen kwijt te raken. Ik vind het zwaar om hen te zien vechten.”

“Met het organiseren van dit evenement proberen we veel geld binnen te halen, en ik ben ervan overtuigd dat dit meer dan 100.000 euro kan zijn. Omdat ik een fijn netwerk in Joure en omstreken heb, leek het mij geweldig dit in Joure te organiseren. We moeten kanker de wereld uit krijgen en ik voel het als mijn plicht hier hard voor te knokken. Ik ben er nog, helaas veel dierbaren - zoals mijn dappere vriendin Marga - niet meer. Daarom moet je de dagen zo hard mogelijk plukken”, aldus Jenny.

De bedoeling is dat de SamenLoop voor Hoop in Joure (19&20 juni 2020) een mooi en sfeervol wandelevenement wordt. Samen met Jenny hopen alle vrijwilligers dat iedereen zijn of haar steentje wil bijdragen door een actie op te zetten en mee te lopen. Ook sponsors zijn van harte welkom! Er is voor elk wat wils: muziek, gelegenheid voor een lach en een traan, eten & drinken, en uiteraard gezelligheid.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie over het boek van Jenny
Het boek is nog steeds te koop via www.jennybouman.nl voor € 10,- (excl. verzendkosten). Hiervan gaat € 6,25 rechtstreeks naar het goede doel. Destijds is dit boek door een groot aantal mensen mogelijk gemaakt. In de afgelopen jaren heeft Jenny hiermee al ruim € 12.000 opgehaald en gedoneerd aan Kika, KWF en stichting kanjerketting. Op dit moment gaat de opbrengst naar de SamenLoop voor Hoop Joure.  Help jij Jenny mee om het streefbedrag van € 100.000 te halen?

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer