BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Enthousiastecommissie zoekt teams SamenLoop!

Een succesvolle SamenLoop voor Hoop drijft op enthousiaste wandelaars. Daarom zoekt de commissie Teamwerving nog teams voor de wandel-estafette van het KWF op 19&20 juni in Park Heremastate Joure. Ook kinderen kunnen meedoen met de KinderLoop.

De commissie Teamwerving bestaat uit:Petra van der Zee en Naomi Respicio, zij organiserende volwassenloop. Janny Modderman en Simonet Metselaar leiden de KinderLoop in goede banen.  Maar hoe werkt het precies?

De volwassenloop: 24 uur estafette wandelen
Samen met bijvoorbeeld buren, vrienden, familie, collega's, en/of sportmaatjes kun je een team vormen. Een team loopt in estafette 24 uur lang: teamleden wisselen elkaar af. Daarnaast wordt elk team geïnspireerd om geldinzamelingsacties te organiseren voor het KWF. Je schrijftje in via de website. De eerste aanmelder wordt automatisch teamcaptain en geeft het team een naam. De overige leden melden zich online bij dit team aan. Inschrijven kost 15 euro p.p. (voor KWF).

De KinderLoop: 24 minuten
De KinderLoop is op 20 juni van 12.00 uur tot 12.24. De kinderen lopen 24 minuten hetzelfde parcours als de volwassenen. Deelname kost €3,- per kind. Dit bedrag gaat volledig naar het onderzoek van KWF-leukemie bij kinderen. De KinderLoop is echt onderdeel van ‘de grote’SamenLoop. Er worden in het park ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo kun je o.a. ponyrijden, diverse sportworkshops volgen en de braderie met kraampjes van de teams bezoeken.

Informatieavond 25 maart
 “Om allesgoed te laten verlopen organiseren we teamavonden (25 maart en 3 juni) om iedereen bij te praten”, vertelt Naomi. Een belangrijk onderdeel is de geldinzameling per team. Op de actiepagina van Samenloop voor Hoop Joure e.o. zie je al een flink aantal acties staan. “Je kunt het zo gek niet bedenken, alles wat geld opbrengt is goed. Organiseer een boekenmarkt, verkoop tulpen of paaseitjes, doe een flessenactie, of ga spullen verkopen tijdens Koningsdag.”

Doe mee!
Enthousiast geworden? Schrijf je dan in. Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar teamwervingslvhjoure@gmail.com of kinderloopjoure@gmail.com. Op naar een mooie venement met veel fanatieke teams!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer