BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Uitstel Samenloop Joure e.o. naar 2021

Beste betrokkene bij Samenloop Joure e.o., Al geruime tijd zijn wij met elkaar bezig om een heel mooi evenement neer te zetten in Joure: Samenloop voor Hoop Joure e.o. In verband met het Corona virus heeft het KWF vrijdag het besluit genomen om alle samenlopen die tot 1 augustus a.s. gepland zijn uit te stellen. Samenloop Joure e.o. valt hier ook onder. Dit is een begrijpelijke besluit, omdat de gezondheid van iedereen voorop staat en de Samenloop een evenement is waar ook mensen aan deelnemen met een kwetsbare gezondheid.

Desalniettemin is het natuurlijk wel een ontzettende teleurstelling voor iedereen die hier vol energie en toewijding mee bezig is en alle personen en bedrijven die ons hierin (vrijwillig) ondersteunen. Toch is dit allemaal niet voor niets geweest. Want wij gaan uiteraard proberen het evenement te verplaatsen naar een latere datum. Omdat de evenementenkalender in Joure al vol gepland is in 2020 zal dit niet in 2020 zijn, maar wij willen proberen Samenloop Joure e.o. te verplaatsen naar 2021. Na de zomervakantie hopen wij jullie nader te kunnen informeren.
Wat betekent dit voor nu?

Teams / deelnemers
De teams blijven zoals ze zijn. Er kunnen gewoon nieuwe teams aangemeld worden voor wie dat wil. Uitgangspunt is dat de Samenloop op een later moment alsnog zal plaatsvinden, en dat je dus alsnog in de gelegenheid wordt gesteld om deel te nemen. Dit betekent dat er geen inschrijfgeld wordt teruggestort. Mocht de Samenloop onverhoopt toch geannuleerd worden, hopen wij dat je het inschrijfgeld als een gift aan KWF Kankerbestrijding wilt doneren. Als je toch graag je inschrijfgeld teruggestort ziet, kun je contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers (020 570 05 90).

Kinderloop
Wij hebben een aparte kinderloop gepland en daarnaast zijn er met scholen al diverse afspraken gemaak. Hetzij door op het schoolplein een sponsorloop te laten plaatsvinden, danwel een andere actie met de scholen op te zetten. Leuke initiatieven waren al ontstaan.
De opbrengst van de kinderloop gaat volledig naar het Prinses Maxima Center voor de kinderoncologie. Dit blijft ongewijzigd en de gelden die al zijn opgehaald komen nog steeds ten goede aan dit doel. Voor de kinderen die al als deelnemer voor de kinderloop waren ingeschreven geldt wat hierboven is beschreven voor de volwassen deelnemers. En voor de actiegelden, geldt wat hierna beschreven is voor de actiepagina.

De actiepagina blijft online
Ondertussen blijft de actiepagina online en in functie. Het geld dat wordt/is opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Mede dankzij ieders inspanning staat de teller voor Joure e.o. al op ruim € 13.000 euro. Hiervoor zijn we jullie én jullie donateurs enorm dankbaar.

Sponsors
Veel mensen en bedrijven hebben inmiddels al (in natura) gesponsord. Daar zijn wij iedereen natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Omdat Samenloop Joure e.o. hopelijk op een later moment alsnog kan plaatsvinden, is dit ook niet voor niets geweest. Bovendien hebben deze bijdragen er al voor gezorgd dat de organisatie van Samenloop Joure e.o. al in een ver gevorderd stadium is en er mede daardoor al ruim € 13.000,- is opgehaald. Wij zullen alle sponsors na de zomervakantie verder informeren. Of de Samenloop dan wel of niet door gaat: uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf nog genoemd wordt in onze uitingen.
Hopelijk gaat de Samenloop alsnog door en dan hopen wij volgend jaar nog op jouw steun te kunnen rekenen. Uiteraard hoef je nu nog niets toe te zeggen.

Amusement en Catering
Er was al een heel mooi programma samengesteld om 24 uur lang een programma te kunnen bieden aan alle deelnemers en bezoekers. Ook hebben verschillende Horeca-bedrijven reeds gesponsord en/of toegezegd te zullen sponsoren. Door de maatregelen die er genomen zijn in verband met de bestrijding van het Corona-virus, hebben wij er alle begrip voor dat alle ondernemers nu iets anders aan hun hoofd hebben. Wij willen iedereen voor nu ontzettend bedanken voor het (toegezegde) amusement, catering, taps, foodtrucks, stands etc. Wij brengen u na de zomervakantie op de hoogte van het vervolg en zullen dan met elkaar overleggen wat eventuele mogelijkheden zijn.

Logistiek en Veiligheid
Inmiddels was er al een compleet plan gemaakt voor wat betreft de locatie, de indeling van het terrein, de bijbehorende veiligheid en het calamiteitenplan. De gemeente steunde ons in de vergunning en de burgemeester wilde de rol als ambassadeur oppakken. Er lag al een fantastisch plan klaar. Hopelijk kunnen we dit plan nog steeds toepassen alleen nu op een later tijdstip.

Marketing en communicatie
Een professionele marketingcommissie ondersteunde de organisatie van de Samenloop door de berichtgeving op social media te verzorgen, het doen van interviews, en het maken van allerlei promotiemateriaal. Dit is ook allemaal niet voor niets geweest en hopelijk gewoon weer bruikbaar op een later moment.

Vrijwilligers
Er hadden zich al veel vrijwilligers gemeld die allemaal hun steentje bij wilden dragen tijdens de Samenloop. Heel overweldigend! Voor de vrijwilligers geldt hetzelfde: wij hopen later nog op jullie te mogen rekenen en brengen jullie na de zomervakantie op de hoogte.

Eregasten
En tenslotte onze eregasten. Wij hadden voor jullie al een mooi programma klaar en binnenkort zou de eerste informatiebijeenkomst plaatsvinden. Uiteraard gaan wij ons uiterste best doen om jullie dit programma later alsnog te kunnen bieden. De vrijwilligers en bedrijven die ons daarmee ondersteunen willen wij vragen of wij later weer contact met jullie mogen zoeken om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Voor nu wensen wij vooral onze eregasten veel gezondheid toe, want wij beseffen ons hoe belangrijk het is dat het Corona virus niet bij jullie terecht komt, en wij hopen jullie later in een goede gezondheid te mogen treffen. Jullie ontvangen ook nieuwe informatie na de zomervakantie.

Kortom
Wij willen iedereen voor nu ontzettend bedanken voor ieders deelname, toezeggingen, sponsoring en ondersteuning. Hopelijk kunnen we in 2021 alsnog de Samenloop tot een succes maken met elkaar!

Voor nu wensen wij ieder vooral een goede gezondheid toe.

Hartelijke groet,

bestuur Samenloop voor Hoop Joure e.o.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer