Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Harderwijk, 20 - 21 september 2019

Op 20 en 21 september 2019 is de derde editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. De locatie is ook volgend jaar het centraal gelegen Stille wei, IJsbaan en Strandeiland. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm. Teamleden wisselen elkaar daarbij af op een parcours en dat 24 uur lang als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Elk team doet ludieke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De teams kunnen zich nu al inschrijven en starten met acties.

Over SamenLoop Harderwijk

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Agenda: 29/11 De officiële Kick-Off

Op 29 november is de officiële Kick-Off in MFC de Bogen om 19:30 uur!

Agenda
Agenda

SamenLoop Harderwijk ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Help en doe mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, survivor of vrijwilliger. Je teamleden geef je later afzonderlijk op via de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden

Teamoverzicht

Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uurs estafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Je team hoeft bij aanmelding nog niet compleet te zijn. Bedenk een mooie naam voor jullie team en zorg dat 1 iemand zich als teamcaptain als eerste gaat aanmelden, daarna kunnen de andere teamleden zich bij het team inschrijven. Mocht je liever eerst meer informatie wensen, mail gerust naar harderwijk@samenloopvoorhoop.nl Hier vind je overzicht van de teams die zijn ingeschreven voor de SamenLoop.

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Blog

"Bij dit evenement mag ik mijzelf zijn. Er worden geen prestaties van mij verwacht. Ik durf mij daardoor kwetsbaar op te stellen met mijn beperkingen. Daarnaast ontstaan er spontaan fijne gesprekken. Aandacht voor elkaar. Je welkom voelen door velen. En tenslotte ook niet onbelangrijk: We hebben het reuze gezellig met veel kippenvel momenten!" - Yvonne

Blog
Blog

Vacatures

De SamenLoop-commissie bestaat uit een aantal commissieleden met elk hun eigen aandachtsgebied. De openstaande functies van de commissie kun je hier bekijken. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen taak, en de voorzitter is eindverantwoordelijk.

Vacatures
Vacatures

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer