BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Onze SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, waaronder het bestuur. We stellen hen en het bestuur aan je voor.

De SamenLoop voor Hoop in Heerde wordt georganiseerd en voorbereid door een groot aantal vrijwilligers. Wij spreken liever niet over een bestuur, omdat we het met zijn ALLEN doen, maar we hebben uiteraard wel een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris en penningmeester. Kees Hoogink is de voorzitter, Jan Oonk vicevoorzitter, Ina Vegter secretaris en Thale Westebrink penningmeester. Voor Kees en Thale wordt dit de derde keer dat ze zich inzetten voor de Loop, voor Jan de tweede keer en voor Ina is het de eerste keer.Om u een indruk te geven hoeveel vrijwilligers er alleen al in de voorbereiding voor nodig zijn om dit evenement tot een groot succes te maken geven we een opsomming van de 13 commissies: Financiën, Sponsoring, Teamwerving, PR & communicatie, Aandacht voor kanker, Eregasten, Ceremonies, Kinderloop, Kinderactiviteiten, Catering, Logistiek, Amusement en Vrijwilligers. In totaal zijn ruim 45 personen hier vanaf september 2019 mee bezig. En dan hebben we het nog niet eens over de vele vrijwilligers die we nodig hebben op de dagen zelf, op het juiste tijdstip en op de juiste plaats!

Om onszelf te inspireren en te motiveren kijken we met regelmaat bij andere SamenLopen en wonen we inspiratiebijeenkomsten bij die door het KWF worden georganiseerd. Vanuit het KWF worden we ondersteund door een relatiemanager.

Allemaal kennen wij mensen die getroffen zijn door de ziekte kanker of hebben we er zelf mee te maken. Mensen die nog onder behandeling zijn, of daar mee klaar zijn en mensen die we helaas nu moeten missen. Voor velen van ons is dat de drijfveer om voor de derde keer op rij er weer een onvergetelijk en indrukwekkend evenement van te maken!

Vragen? Opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het CONTACTFORMULIER.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer