BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Oproep van de burgemeester van Heerde mevrouw Koops

Mevrouw Koops, burgemeester van Heerde en ambassadrice van de SamenLoop voor Hoop Heerde 2020.

Welkom op de website van SamenLoop voor Hoop Heerde 2020. Wat fijn dat u interesse heeft in deze mooie loop waarmee we geld ophalen voor kankeronderzoek. Een loop waar we samen stappen zetten naar minder kanker en samen hopen op een betere toekomst.

Want wanneer je met deze ziekte te maken hebt, kun je soms alleen maar hopen. Dan is hoop houden zo belangrijk en tegelijkertijd is het zo onzeker. Leven in hoop en onzekerheid, dat is wat veel mensen elke dag doen. Strijden tegen de ziekte die je leven in een heel ander daglicht zet en waarbij de toekomst niet zeker is. Dit lijkt soms een eenzame strijd, maar dat hoeft het niet te zijn en dat laten we met de SamenLoop voor Hoop zien.

In tijden van onzekerheid is het heel waardevol om samen te zijn en steun bij elkaar te vinden. Dan is het goed om in onzekere tijden de zekerheid te hebben dat je er niet alleen voor staat. Dit geeft een mens kracht en moed om door te gaan. Samen hopen en vechten voor de toekomst, waardoor je het licht aan het einde van de tunnel blijft zien.

Laten we met de SamenLoop voor Hoop ook samen hopen en vechten voor de toekomst. Laten we samen weer een stap vooruit zetten naar de genezing van deze ziekte. Want elke stap telt, elke stap is een stap vooruit en elke stap maakt het licht aan het einde van de tunnel steeds een beetje groter. Ik wil daarom iedereen aanmoedigen om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop. We hebben elkaar en het geld voor kankeronderzoek hard nodig.

Dus doe mee aan de loop, start een actie of steun iemand. Vind deze dag kracht in elkaars verhalen, geef elkaar weer hoop en vier samen het leven. Samen gaan we er een bijzondere en onvergetelijke dag van maken. Want alleen samen komen we stap voor stap dichter bij de genezing van deze ziekte.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer