BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Succesvolle Kick Off SamenLoop 2020 Heerde

HEERDE – Een groot aantal bezoekers kwam vrijdagavond 17 januari naar dorpshuis De Heerd voor de Kickoff van de SamenLoop voor Hoop die op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni gehouden wordt.

Burgemeester Jacqueline Koops, tevens ambassadeur van de SamenLoop in Heerde gaf het startsein voor de derde editie van de SamenLoop voor Hoop die op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni in het Van Meurspark wordt gehouden.

De avond was een mix van inspirerende sprekers en muziek. Directeur Johan van de Gronden van KWF Kankerbestrijding vertelde aan welke projecten en onderzoeken het ingezamelde geld wordt besteed. Want meer onderzoek naar deze ziekte is nog steeds hard nodig, omdat 35 procent van alle kankerpatiënten overlijdt.

Ook ambassadeur van hoop, Dieke van Dijk, maakte diepe indruk. Zelf kreeg Dieke drie maal de diagnose kanker en nu staat ze aan de vooravond van een zware hartoperatie. "'Heb ik dan zoveel pech? Nee, ik heb juist heel veel geluk, want zonder al dat onderzoek was ik er allang niet meer geweest en dat geluk gun ik iedereen." Dieke werd vorig jaar door de American Cancer Society uitgeroepen tot Global Hero of Hope.

Ook een door Eva Kieskamp geschreven SamenLoop voor Hoop lied ging deze avond in première. Eva strijdt zelf wederom tegen kanker en haar inspirerende woorden werden door Henk van der Maten op muziek gezet. Dit lied zal de komende maanden het lijflied zijn van de SamenLoop Heerde.

Inmiddels hebben zich al 15 teams ingeschreven voor het 24 uur durend wandelevenement. De organisatie hoopt dat de komende periode nog veel meer teams zich zullen opgeven. "Vorm een team met buren, vrienden, familie of collega's en doe mee", luidde de oproep. 

Opgeven kan HIER

Bron: Veluws Nieuws

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer