BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Voorbereiding SamenLoop voor Hoop Heerde van start (artikel in de Schaapskooi)

Met het ondertekenen van de overeenkomst tussen KWF en de organisatie van SamenLoop voor Hoop Heerde 2020 zijn de voorbereidingen voor dit bijzondere loopevenement nu echt begonnen.

Tientallen vrijwilligers gaan de komende tijd hard aan de slag om de 3e editie van dit bijzondere wandelestafette een groot succes te maken.

Het duurt nog even, maar op vrijdag 12 juni om 18:00 uur zal in het Van Meurspark weer het startsignaal klinken van dit 24 uur durende wandelevenement. Een loop waarbij we samen stil staan bij de ziekte kanker, maar ook het leven vieren. Tijdens de loop zijn ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Dat onderzoek zeer belangrijk blijft benadrukt Jan Puthaar van het KWF nog eens op de startavond. ‘We komen steeds verder met onderzoek naar kanker. De overlevingskans neemt toe, maar helaas geldt dat niet voor elke kankersoort. Van de mensen met de diagnose kanker overleeft 35 procent de ziekte niet,’ aldus Puthaar.

KWF ondersteunt met het ingezamelde geld ook onderzoek naar nieuwe behandelmethoden, zoals dat van protonentherapie. Een nieuwe manier van bestralen, waarbij er gericht bestraald wordt op tumoren en er minder schade is aan omliggend weefsel.

Natuurlijk hoopt de organisatie van Samenloop voor Hoop Heerde ook deze editie weer een mooi geldbedrag op te halen voor KWF, maar dat is zeker niet het belangrijkste. Mensen die ziek zijn of zijn geweest, zullen de eregasten zijn. Daarnaast is er voor iedereen van alles te beleven. Ook de KinderLoop voor Hoop zal weer een speciaal onderdeel zijn van de SamenLoop Heerde. De nieuwe mascotte Sam, heeft er al helemaal zin in.

Een grote groep vrijwilligers zet zich de komende maanden vol enthousiasme in, maar meer hulp is altijd welkom. Aanmelden daarvoor kan bij ina.kwf@gmail.com of www.samenloopvoorhoop.nl/heerde  . Meer informatie vindt u ook op www.samenloopvoorhoop.nl/heerde

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer