Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

KinderLoop voor hoop

KinderLoop

Heb je het al gehoord? Op 2 juni wordt de KinderLoop  georganiseerd. De KinderLoop is onderdeel van de SamenLoop voor Hoop in Tiel en jouw (klein)kinderen kunnen daar bij zijn! Om een indruk te krijgen van deze loop of kinderen te overtuigen ook mee te doen, staat dit filmpje op YouTube voor je klaar:

KinderLoop voor Hoop Tiel

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd organiseren we op zondagochtend 2 juni een KinderLoop. Kinderen wandelen 24 minuten op het parcours. De KinderLoop start om 10:00 uur en samen lopen we voor en met kinderen die kanker hebben of hebben gehad. Ouders komen zelf met hun kinderen naar het evenement en kunnen, zo nodig, hun kinderen tijdens het wandelen begeleiden. Ouders/opa’s en oma’s kunnen hun (klein)kinderen aanmelden door een e-mail incl. naam, adres en geboortedatum te sturen naar kinderlooptiel@gmail.com Het inschrijfgeld is € 3,- p.p. Het inschrijven kan tot 1 mei.

Voor die €3,- krijgt jouw kind een strippenkaart waarmee spelletjes gedaan kunnen worden op zondag 2 juni. De strippenkaart is tevens ook zaterdag of zondag op te halen bij de commissie Kinderloop

Tijdens SamenLoop voor Hoop draait het niet om wandelen alleen. Naast het wandelen zijn er ook leuke activiteiten voor de kinderen. Een geweldig en gezellig evenement, met een sfeer die uniek en onvergetelijk is. 

Acties

Kanker is een nare ziekte, maar gelukkig worden er tegenwoordig steeds meer mensen beter. Dit komt door wetenschappelijk onderzoek. Dokters ontdekken steeds nieuwe medicijnen. Maar onderzoek en medicijnen zijn duur en hier is dus veel geld voor nodig. Daarom is het belangrijk dat er geld wordt ingezameld. Op deze manier kunnen we nog meer mensen beter maken. Helpen jouw (klein)kinderen ons mee? We geven je (klein)kinderen een paar tips, maar zet vooral ook hun creatieve brein aan het werk:

Laat ze sponsoren door hun oom, tante en/of buren. Dan betalen ze een paar euro als jouw kind de finish heeft gehaald

Laat je kinderen flessen inzamelen voor statiegeld.

Bak samen cupcakes en laat je kinderen de cupcakes verkopen.

Klik hier voor aanmelden

Klik hier voor vragen

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer