Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Organisatie

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Peggy van den Kerkhof

Voorzitter en initiatiefnemer

In juni 2018 heb ik meegelopen in de Samenloop voor Hoop Weert, samen met mijn zoon en de vriendengroep van mijn zusje Nicole. Mijn zusje is in januari 2018  overleden aan de gevolgen van kanker.

Tijdens die Samenloop voor Hoop was ik erg onder de indruk van de sfeer en het gevoel van saamhorigheid. Het was prachtig om te zien dat zoveel mensen samen hetzelfde doel voor ogen hadden: geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Door de ervaring van dit bijzondere evenement ontstond het idee om de Samenloop voor Hoop in Tiel te organiseren.

Inmiddels zijn wij met een aantal enthousiaste mensen van start gegaan met de organisatie. We gaan er samen voor om een prachtige Samenloop voor Hoop neer te zetten!

Alle hulp is welkom, dus als u op welke manier dan ook  uw steentje zou willen bijdragen, dan horen we dat uiteraard graag! U kunt hiervoor contact opnemen via:  tiel@samenloopvoorhoop.nl

Anita Meerenga

Penningmeester

Het gevecht tegen deze afschuwelijke ziekte en het verdriet heb ik helaas van dichtbij meegemaakt. Toen in hoorde van het idee om een SamenLoop voor Hoop in “mijn eigen” Tiel te organiseren was ik dan ook meteen enthousiast en in de startblokken.

Inmiddels zijn we met een aantal enthousiaste mensen van start gegaan met de organisatie en wat is het gaaf om hier onderdeel van te mogen zijn! Maandelijks komen we bij elkaar om alle voortgang en ideeën te bespreken.

Ik mag bij deze SamenLoop voor Hoop in Tiel de rol van penningmeester vervullen en ik hoop van harte dat ik het heel erg druk ga krijgen met het tellen van al het geld dat we gaan ophalen tijdens de SamenLoop en alle andere activiteiten die we zullen gaan doen.  

We gaan er samen voor om een prachtige Samenloop voor Hoop neer te zetten! Alle hulp hierbij is van harte welkom, dus voel je welkom om ook aan te sluiten in de organisatie, een team te vormen of op andere wijze bij te dragen aan dit emotionele maar prachtige evenement.

Wij zijn bereikbaar op het mailadres: tiel@samenloopvoorhoop.nl

 

Kim Vrij

Marketing & Communicatie en Secretaris

Toen ik hoorde dat de eerste Samenloop in Tiel zou worden georganiseerd, was het voor mij overduidelijk dat ik hoe dan ook zou willen helpen.

Iedereen heeft direct of indirect te maken met deze verschrikkelijke ziekte; uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 mensen te maken krijgt met kanker.
Dit is natuurlijk te veel, dit moet anders, en dat kan ook door veel onderzoek.

Omdat dit onderzoek zo belangrijk is om tegen deze ziekte vechten, help ik mee met De Samenloop voor Hoop Tiel in 2019.

Vonny Souisa

Teamwerving

Ik zag een berichtje op Facebook voorbij komen dat er vrijwilligers werden gezocht om mee te helpen bij de Samenloop voor Hoop Tiel 2019. Na een informatieavond was het voor mij duidelijk dat ik graag mijn bijdrage wilde leveren om dit mooie evenement te laten slagen.

Ik heb zelf niet echt een “eigen verhaal”, maar heb wel, dichtbij genoeg, de gevolgen van deze vreselijke ziekte gezien en gevoeld. Ik draag een warm hart toe aan het KWF en Toon Hermans huis Tiel en zie hoeveel goed ze doen.

Samen met Petra van Valburg-Wammes ga ik er voor, om er een geweldige belevenis van te maken met veel mooie, leuke, gezellige en enthousiaste teams.

Aanmelden als teamcaptain of teamlid kan via de website.

Voor meer informatie kun je mailen naar svhtiel@gmail.com

Monique van Groenesteijn

Kinderloop

Doordat ik Peggy, onze voorzitter, al langere tijd ken kwam ik in aanraking met de
SamenLoop voor Hoop. Net als zovelen heb ik ook direct en indirect te maken gehad met
kanker. Vorig jaar overleed mijn vader aan uitgezaaide longkanker.

Om meer onderzoek te kunnen doen tegen deze vreselijke ziekte is veel geld nodig.
Daarom besloot ik een steentje bij te dragen door een stukje organisatie bij de SamenLoop
voor Hoop op me te nemen samen met Simone.

Wilt u meedoen met uw kinderen, school, kinderdagverblijf of middels een vereniging:
U BENT VAN HARTE WELKOM.

kinderlooptiel@gmail.com

Simone Rijser

Kinderloop

In 2012 en 2014 heb ik samen met een team meegelopen aan de Samenloop in
Geldermalsen. Beide jaren was ik samen met een vriendin de team captain.  
Toen ik erachter kwam dat de Samenloop in Tiel georganiseerd zou worden, twijfelde ik niet
en schreef ik me meteen in voor de eerste informatiebijeenkomst.
Ik wil nu niet als team meelopen maar graag helpen bij de organisatie.

In mijn familie en vriendenkring heb ik al verschillende mensen verloren aan de vreselijke
ziekte. Een goede kennis heeft in zijn periode van ernstig ziek zijn in 2014 als eregast
meegelopen in mijn team. Ik heb hem toen samen met zijn vrouw zo zien genieten. Aan dit
moment denk ik vaak terug als de dag van gisteren.
Ik wil graag iets kunnen betekenen voor de medemens en op deze manier kan ik dat.

Samen met Monique zit ik in de organisatie van de kinderloop.
Voor het opgeven of voor meer informatie kunt u mailen naar:

kinderlooptiel@gmail.com

Nicolette van der Horst-de Bie

Vice voorzitter / commissie survivors en ceremonies

Helaas heb ik al veel mensen aan deze vreselijke rot ziekte verloren, maar toen ik in 2012 mijn schoonmoeder verloor aan deze ziekte en van dichtbij mee maakte wat het allemaal met die persoon doet en de mensen er omheen, wist ik zeker dat ik hier iets voor wilde betekenen; ik wist alleen niet hoe.

Later hoorde ik over de Alp d’Huzes en een SamenLoop voor Hoop, en dacht: dat wil ik organiseren in het dorp Echteld waar ik nu woon.

In april 2018 hoorde ik van mijn vriendin dat zij met haar collega's de SamenLoop in Geldermalsen ging lopen omdat zij een collega hadden verloren. Ze vroeg of ik mee wilde lopen en ik zei natuurlijk gelijk ja, terwijl ik eigenlijk niet wist wat het inhield. Maar ik wandel graag en het is voor een goed doel dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik vond het erg indrukwekkend, mooi, gezellig en emotioneel. Het was 24 uur wandelen met een lach en een traan. Toen wist ik zeker dat ik het in Echteld  wilde organiseren. Maar daar kwam ineens Tiel voorbij.

Na de informatie avond heb ik mezelf direct aangemeld, ik zit nu in de commissie survivors en ceremonies, iets wat ik best wel spannend vind maar ik doe het samen met Ellen (en vrijwilligers) van Toon Hermans huis Tiel. Super mensen zijn het die daar klaar staan voor anderen, echt top ! Ik hoop van deze SamenLoop ook veel te leren zodat ik de samenloop in Echteld kan gaan organiseren.

Ik hoop dat andere mensen net zo enthousiast erover worden als iedereen in onze organisatie en ik hoop jullie te zien op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 bij de Sint Maartens kerk en in de gemeentetuin.

 

Ellen Hoenderop

Commissie survivors en ceremonies

Ik ben Ellen Hoenderop, een van de directieleden van het Toon Hermans Huis. Ik werd in november benaderd door Peggy (initiatiefnemer van de samenloop in Tiel) met de mededeling dat zij de eerste loop in Tiel wilde organiseren. Ze wil ook dat 10% van de opbrengst van deze loop naar het Toon Hermans Huis (THHT) gaat.

Het THHT is een inloophuis voor mensen die geraakt worden door kanker. Wij zien als geen ander dat je kanker niet alleen hebt, vandaar dat ons aanbod aan activiteiten ook gericht is op de omstanders van iemand met kanker, die in het THHT een gast wordt genoemd.

Erg enthousiast over het initiatief van Peggy heb ik mezelf gelijk beschikbaar gesteld voor een bestuursfunctie om te zorgen dat dit mooie initiatief goed van de grond komt. Ik ben samen met Nicolette voor het onderdeel suvivors en de ceremonies verantwoordelijk. Het is mooi om te ervaren dat er zoveel mensen zijn die zich belangeloos inzetten om te zorgen dat 1 en 2 juni onvergetelijke dagen worden!!

Peter Dikker

Logistiek en Veiligheid

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer