Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

KinderLoop voor Hoop

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de SamenLoop en duurt 24 minuten. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars Samenloop T-shirt, ze lopen in teams en worden begeleid door een volwassene.

Jullie komen toch ook?

Je kunt gratis meedoen met de KinderLoop voor Hoop, wel graag even aanmelden: GEEF JE HIER OP. Wil je alleen meedoen aan activiteiten voor kinderen, dan hoef je je niet speciaal aan te melden en kom je 26 mei gewoon naar Sportpark Bergsbos in Meerlo.

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

  • 11:30 – 12:00 Alle kinderen die zich hebben aangemeld om mee te lopen verzamelen zich in de grote feesttent. Ieder kind krijgt een eigen Samenloop voor Hoop T-shirt waarna zij zich met hun begeleiding voor het hoofdpodium verzamelen. Hier kan ook het sponsorgeld ingeleverd worden.
  • 12:00 – 12:30 Ontvangst en Warming Up met acts op het hoofdpodium.
  • 12:30 – 12:36 Toespraak en start van de loop. We maken een heel lange rij met alle kinderen op het echte parcours en wachten op het startschot en dan gaan we 24 minuten lang samen lopen.
  • 13:00 – 13:30 We hebben het gehaald, we lopen allemaal weer van het parcours af en krijgen een aandenken. Daarna hebben we een Cooling Down en zal de uitreiking van de cheque plaats vinden.
  • Na het uitreiken van de cheque is iedereen van harte welkom op het evenemententerrein waar leuke activiteiten worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een luchtkussen, schminken en er loopt een goochelaar rond en je kunt meedoen aan diverse workshops.

Uiteraard mogen ook kinderen VIP zijn. Eregasten zijn die kinderen die kanker hebben of hebben gehad en weten als geen ander waarvoor we samen lopen tijden de Kinderloop. Neem voor meer info contact op via vips.samenloop@gmail.com

Meedoen

Basisscholen uit de buurt die meedoen combineren de Kinderloop vaak met aandacht voor kanker in de klas. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Ze kunnen ook klusjes doen zoals lege flessen verzamelen of zelf een originele actie bedenken.

Geld storten/inleveren

Kinderen, hun ouders en basisscholen kunnen de opbrengst van hun actie(s) storten middels deze link https://acties.samenloopvoorhoop.nl/. Op deze actiepagina kun je ook zien wat de opbrengst is namens de kinderen van de gemeente Horst aan de Maas. Als een kind zelf geld heeft ingezameld kan dat ook worden ingeleverd bij aanvang van de Kinderloop op zondag 26 mei. Het totale eindbedrag wordt tijdens de slotceremonie om 14.00 uur bekend gemaakt, de kindercheque wordt dan opgeteld bij de totaalopbrengst van Samenloop voor Hoop Horst aan de Maas.

DUS……..JIJ LOOPT OOK MEE? GEEF JE DAN HIER OP

of kijk eerst ons filmpje: KinderLoop Horst aan de Maas

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer