Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

VIP's / eregasten

VIP's / eregasten (mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad) zijn de belangrijkste gasten van een SamenLoop voor Hoop. Meld U aan als VIP!

Zonder VIP gasten is een SamenLoop voor Hoop ook niet mogelijk. Alle activiteiten zijn op vrijwillige basis en hier kunt u t.z.t. zelf aangeven of u hier aan deel wenst te nemen. Bij deze andere activiteiten moet u denken aan een aangeboden diner aan u en uw partner (of ander familielid of begeleider); wellness activiteiten, ontbijt en diverse workshops. Op het moment dat u zich aanmeldt, zit u nergens aan vast. Pas in een later stadium zullen wij met u contact opnemen om te kijken of en aan welke activiteiten u deel gaat nemen. Dus, meld u aan en geniet van 24 uur die wij voor u organiseren. Onze organisatie bezit tal van vrijwilligers die u deze dagen zullen ontvangen en begeleiden, zodat u (mocht u alleen zijn), zich zeker niet alleen zult voelen. VIP's worden ook wel survivors genoemd.

Hier aanmelden

Meer informatie voor (ex)kankerpatiënten is te verkrijgen via Vips.SamenLoop@Gmail.com of rechtstreeks bij Janneke Coenders: telefoonnummer 0478-852064 of 06-16468469

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer