Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Harry Erkens

Voorzitter

Mijn naam is Harry Erkens en ik mag al voor de 5de editie voorzitter zijn van dit prachtige evenement.

In het dagelijks leven geniet ik van mijn vervroegd pensioen na 34 jaar in het onderwijs en 24 jaar in de politiek werkzaam te zijn geweest. Wel werk ik nog als algemeen manager bij de Maatschap Mechels-Erkens, waartoe Chiropractie Rugcentrum Landgraaf en Fysio&fit ter Waerden behoren.

Ik ben getrouwd met Ans, heb twee zonen en een schoondochter en twee geweldige kleinkids:  Jelle en Jop.

Maatschappelijk ben ik verder nog actief als voorzitter van atletiekvereniging STB en “voorloper” van wandelclub Fysio&fit ter Waerden.

Ik hoop dat ons prachtige en gemotiveerde team er weer -samen met alle deelnemers, survivors, vrijwilligers, artiesten, bezoekers, enz. – een geslaagd en sfeervol evenement van weet te maken.

Ik heb er zin in!

John Thonen

Secretaris

Mijn naam is John Thonen en ik geboren op 2 februari 1952.

Sinds aug 2015 geniet ik van mijn pensioen na 40 jaar in het basisonderwijs werkzaam te zijn geweest.

Deze plezierige en leerzame tijd heb ik overwegend doorgebracht op de rkbs An d’r Put te Waubach.

De laatste 15 jaar mocht ik dit doen in de rol van directeur.

Momenteel vul ik, sinds jan 2016, de functie in van secretaris in de commissie SamenLoopvoorHoop Landgraaf.

De motivatie hiertoe ligt voor mij in het feit dat ik op deze manier een bijdrage wil leveren aan het bestrijden van de ziekte die zo velen om ons heen heeft getroffen en nog steeds treft. De opbrengst van de Samenloop is immers bestemd voor onderzoek naar geneesmiddelen tegen kanker.

De beleving tijdens en het eindresultaat van de Samenloop 2017 maakten het voor mij duidelijk dat er in 2019 ook een Samenloop MOET komen!!

Samen met de overige commissieleden wil ik er dan ook alles aan doen om hier wederom een onvergetelijk evenement van te maken dat zorgt voor mentale en financiële steun!!

Riet Verberkt-Smeets

Commissie teamwerving en registratie

Ik ben opgegroeid in het Ubach over Wormse Lauradorp en woon al heel wat jaren, samen met mijn partner Erik Verberkt en onze oudste zoon Bert, waarvan wij mantelzorger zijn, in Waubach. Onze jongste zoon Wouter met zijn partner Ashley en onze kleindochter Fenna wonen bij ons in de buurt.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als receptioniste/administratief medewerker bij Chiropractie Landgraaf/ Fysio&fit ter Waerden.

Binnen de organisatie van de SamenLoop voor Hoop ben ik verantwoordelijk voor de commissie teamwerving en registratie. Een taak die ik met veel enthousiasme op mij heb genomen.

Ik ben bij de organisatie terecht gekomen nadat ik in 2013 had deelgenomen aan de SamenLoop voor Hoop. De saamhorigheid die ik toen gevoeld heb bij de deelnemers en survivors en de inzet en uitstraling van de organisatoren maakten het voor mij zo’n mooi evenement, dat ik daar graag een deel van mijn vrije tijd in wil steken. Ik hoop dat ik door de ervaring die ik bij de SamenLoop voor Hoop in 2015 en 2017 heb opgedaan, samen met mijn collega’s, een nóg mooier evenement kan neerzetten in 2019.

Wim Neelis

Commissie Ceremonies

Mijn naam is Wim Neelis, ben 56 jaar, getrouwd en we hebben een dochter van 17 jaar.

Naast dit geweldige team heb ik een uitdagende job als wijkcoördinator in de gemeente Landgraaf.
In de gehele schoolperiode van onze dochter ben ik als vrijwilliger actief geweest in de ouderraden van de basisschool en het voortgezet onderwijs.
En net zoals op deze scholen en op mijn werk vind ik het belangrijk om te zorgen voor een goede basis in een organisatie. Een basis waar anderen op kunnen bouwen, vertrouwen en op kunnen terugvallen.
In 2017 kwam ik per toeval (ja echt) net op het moment van de kaarsenceremonie terecht tussen alle andere hopers en lopers. En ook ik werd stil, was emotioneel. Want wie heeft er niet een dierbare verloren aan deze verschrikkelijke ziekte en wie kent er niet een strijdbare survivor.
Daarom greep ik de kans met beide handen toen mij werd gevraagd of ik iets kon betekenen voor de Samenloop voor Hoop. Samen hopen, samen plannen en bouwen aan een goede basis voor een geweldig evenement en de strijd tegen deze ziekte.
En hier sta ik dan. Omringd door een geweldig team van gedreven vrijwilligers en klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met alle vrijwilligers én deelnemers maken wij er een onvergetelijk evenement van.
Daar ben ik van overtuigd.
Samen lopen, samen hopen, samen DOEN. Daar gaat het om!
Wim Neelis

Winnie Weelen

Commissie Survivors

Mijn naam is Winnie Weelen, 57 jaar, getrouwd met Loek, woonachtig in Landgraaf en ik ben in het dagelijks leven werkzaam (3 dagen per week) als Management Assistente bij een bedrijf dat wereldwijd aktief is in gezondheid, voeding en materialen.

Ik heb het organisatiestokje voor de Commissie Survivors overgenomen van Chérie Mevissen die in de voorgaande edities met heel veel warmte, enthousiasme en passie, deze Commissie heeft geleid. 4 Jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de SamenLoop voor Hoop door me via Maud Sluysmans, als vrijwilliger aan te melden, om een helpende hand te bieden. Toen ik destijds op het terrein arriveerde, werd ik ingedeeld bij de Commissie Survivors en ik herinner me dat ik stil werd van de prachtig, sfeervol ingerichte ruimte, de warmte van het team en het teamsamenspel die ervoor zorgden dat het de eregasten (survivors) aan niets ontbrak. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Ik ga met heel veel zin en energie proberen om voor de vijfde editie van de SamenLoop voor Hoop Landgraaf iets mooi neer te zetten.

Verbinding maakt sterk!

Maud Sluysmans

Commissie KinderLoop en Info over kanker

“Ik ben Maud Sluysmans en sinds de 1e SamenLoop in Landgraaf samen met mijn 3 kinderen betrokken. Aanvankelijk als vrijwilliger, maar nu de 4e keer als commissielid. Ik ben sinds 2000 huisarts in Landgraaf en zowel privé als zakelijk vaak in aanraking geweest met kanker. Ik weet van dichtbij wat kanker doet met mensen en hun gezinsleden, want kanker heb je niet alleen.

Als (ervarings-) deskundige geef ik voorlichting en informatie in de vorm van lessen aan kinderen op scholen en aan iedereen die daar behoefte aan heeft in de voorbereidende fase en tijdens de Loop zelf.

Verder organiseer ik de Kinderloop, waarvoor ik dmv deze lessen kinderen bewust en enthousiast maak. Mijn eigen kinderen zijn daar  een voorbeeld van. Ook zij zijn, al sinds jonge leeftijd, samen met mij als vrijwilliger betrokken bij onze Samenloop, waar zij met veel enthousiasme diverse taken vervullen.

Samen hopen wij er weer een fantastische SamenLoop van te maken!”

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer