SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor kankeronderzoek.

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Er zijn weer enkele stappen gezet mbt de organisatie van onze SamenLoop voor Hoop Landgraaf 2019. Zoals we al bekend hebben gemaakt zal deze op 22-23 juni 2019 plaatsvinden.
Inmiddels is onze website weer “in de lucht” en zullen we langzaam kunnen beginnen met het vullen ervan. Het is dan ook nu al mogelijk om in te schrijven voor onze SamenLoop. 
Een belangrijke mededeling voor teams, die een stand willen inrichten en op die manier hun inzameling kracht willen bijzetten: net als bij de voorafgaande keren er is een beperkt aantal stands. Op = op! De toewijzing van een stand aan een team gebeurt in volgorde van inschrijving. Ook de voorkeur voor een bepaalde plek gebeurt in volgorde van inschrijving. Hoe eerder je team wordt opgegeven, hoe groter de kans is, dat je een stand op de plek van je keuze krijgt.
Voor nu is het voldoende als je team ingeschreven is. Zo vlug als de terreinindeling bekend is, zullen we de teams benaderen met de vraag of ze een stand willen en om hun voorkeursplek aan te geven.
De eerste info-avond zal plaatsvinden op dinsdag 25 september om 20.00 uur en wordt gehouden Bei d’r Joep op Park ter Waerden.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

KinderLoop

Commissies organiseren steeds vaker samen met scholen een gesponsorde KinderLoop als onderdeel van de SamenLoop. Je bepaalt zelf hoe lang die duurt, bijvoorbeeld 24 minuten. Een mascotte en allerlei leuke activiteiten zoals schminken en een poppenkast zijn hierbij altijd een succes.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer