Bron:

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De KinderLoop is een korte versie van de SamenLoop. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop T-shirt, ze lopen in teams en worden begeleid door een volwassene.

Een kijkje achter de schermen bij de commissie KinderLoop

Wij, Corné, Jeroen, Caroline, Sylvia, Bianca, Ineke en Miranda zijn druk bezig om de KinderLoop tijdens SamenLoop voor Hoop vorm te geven.

Met een paar gegevens, te weten een “24 minuten durende loop voor kinderen op zondag 7 juni” zijn wij aan de slag gegaan om hier voor de kinderen een mooie, onvergetelijke activiteit van te maken, waarbij het doel niet uit het oog mag worden verloren. Na de eerste vergadering, waarbij we eerst elkaar beter hebben leren kennen, zijn we met elkaar aan het brainstormen gegaan hoe we de KinderLoop tot een succes kunnen maken, maar vooral ook hoe we geen enkel Oirschots kind kunnen vergeten. Volgende stap nu is om onze ideeën echt handen en voeten te geven. Volop werk aan de winkel dus.

Wij zijn als commissie enorm trots dat Jip van de Loo, de jeugdburgemeester van Oirschot, ambassadeur van de KinderLoop wil zijn. Tijdens de kick-off in het gemeentehuis op 22 januari heeft hij hier vol overtuiging ja op gezegd en in een mooie speech onderbouwd waarom hij dit zo graag wil.

We zullen Jip dan ook zeker gaan betrekken waar dit mogelijk is.

De opbrengst van de KinderLoop wordt geschonken aan gerichte behandeling van teruggekeerde leukemie bij kinderen. Hoe mooier kan het mes aan 2 kanten snijden: sportieve, blije kinderen in Oirschot op 7 juni én een kind met kanker in het Prinses Maxima centrum voor Kinderoncologie dat met de juiste behandeling snel weer terug kind kan zijn.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer