Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Oss, 22 - 23 juni 2019

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daaromheen hebben we een bijzonder programma samengesteld. ** Momenteel zijn wij druk bezig de website te updaten voor de editie van 2019. Hou de website en social media in de gaten voor de laatste updates! **

Over SamenLoop Oss

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Onze Ambassadeurs

Wobine Buijs-Glaudemans, Burgemeester van de Gemeente Oss / Jack van Lieshout, centrummanager / Coen Bais, Directeur van Theater de Lievekamp / Peter de Bruin, Directievoorzitter Rabobank Oss-Bernheze

Ambassadeurs

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Help en doe mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, Eregast of vrijwilliger. Je teamleden geef je later afzonderlijk op via de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden

Kinderloop voor Hoop

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de SamenLoop en duurt 24 minuten. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars Samenloop T-shirt, ze lopen in teams en worden begeleid door een volwassene.

Kinderloop voor Hoop
Kinderloop voor Hoop

Info voor Eregasten

Voor u als eregast is de deelname aan de samenloop gratis. Indien u dat wenst kunt u ook actief deelnemen aan de samenloop als loper. Om te voorkomen dat u alsnog voor kosten komt te staan, is het aan te bevelen om zich niet als teamlid of individuele loper aan te melden. U kunt op het inschrijfformulier voor survivor in het venster opmerkingen aangeven dat u ook als loper wilt deelnemen. Vermeld daarbij de naam van het team waarbij u wilt meelopen. De organisatie zorgt ervoor dat de desbetreffende teamcaptain op de hoogte wordt gesteld van uw deelname. Indien u niet bij een team wilt worden ingedeeld, zal de coördinator van de teamwerving u als individuele loper registreren.

Info voor Eregasten

T-Shirts

De organisatie is verantwoordelijk voor het ophalen van de T-shirts Per team zullen de T-shirts op zaterdag 22 juni worden verstrekt vanaf een centraal uitgiftepunt op het terrein. De organisatie is verantwoordelijk voor het ophalen van de T-shirts . Per team zullen de T-shirts op zaterdag 22 juni worden verstrekt vanaf een centraal uitgiftepunt op het terrein.

T-Shirts
T-Shirts

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda
Agenda

SamenLoop Oss ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Teamoverzicht

Hier vind je overzicht van de teams die zijn ingeschreven voor de SamenLoop.

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer