De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette voor teams, die onder de vlag van KWF Kankerbestrijding wordt georganiseerd. Deelnemers van een team wandelen samen 24 uur lang en zowel teams als bezoekers staan stil bij kanker, maar vieren ook het leven tijdens dit evenement. Dit gebeurt onder andere bij de ceremonies. Er is een speciaal programma voor eregasten, die kanker hebben of hebben gehad. Deze SamenLoop is gekozen voor een parcours rondom de vijver aan de Europalaan.

SamenLoop voor Hoop wordt door heel Nederland volledig door vrijwilligers georganiseerd en heeft dus altijd een eigen, lokale karakter. De ceremonies zijn een vast onderdeel. 

Kaarsenceremonie

Onder warme aanmoediging van alle aanwezigen lopen mensen die kanker hebben gehad of nog in behandeling zijn - de survivors - eventueel samen met hun naasten de eerste ronde over het parcours. Met de openingsceremonie laten we zien dat we er voor elkaar zijn en dat er hoop is.

Slotceremonie

Na 24 uur lopen alle deelnemers begeleid door sfeervolle muziek en gehuld in hun paarse shirt de laatste ronde samen. Daarna wordt op het podium bekend gemaakt hoeveel geld er in totaal is opgehaald aan de hand van een cheque die aan KWF wordt overhandigd.

KinderLoop

Ook tijdens deze SamenLoop zal er een KinderLoop worden georganiseerd, een verkorte sponsorloop die 24 minuten duurt. De mascotte SAM is er ook dit keer weer bij en natuurlijk zijn er nog meer leuke activiteiten rondom de KinderLoop. 

Nieuw in 2021: de SeniorenLoop

Voor het eerst wordt ook SeniorenLoop georganiseerd, een loop van 24 minuten die bedoeld is voor de oudere inwoners van Son en Breugel. 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer