- Voorgerechten-
Carpaccio van ossenhaas, met truffelmayonaise, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, rucola, Pecorino kaas en knoflookcroutons of
Zalm gemarineerd in VOC specerijen, met een krokantje van scheepsbeschuit en een dressing van maanzaad, honing en rode wijnazijn of
Loempia van Hollandse geitenkaas, geserveerd op een klassieke Waldorfsalade
- Hoofdgerechten-
USA steak, prachtig rundvlees met een zachte structuur en veel smaak, geserveerd met pepersaus of
Vangst van de dag, wij vertellen u graag welke verse vis wij vandaag serveren of
Eendenborstfilet (+ €2,50), geserveerd met een siroop van rode port of Kipsaté, gemarineerde kipfilet geserveerd met huisgemaakte satésaus, bosui, gefrituurde uitjes, cassave kroepoek, huisgemaakte atjar en sajoer boontjes
- Desserts -
Crème brûlée, fluweelzachte crème van vanille met een gekaramelliseerd suikerlaagje, geserveerd met roomijs of
Dame blanche, een heerlijke klassieker: vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom of
Kaasplateau, mooie selectie van vijf binnen- en buitenlandse kaassoorten, geserveerd met bijpassende garnituren (+ €4,00) of
Scroppino, verfrissend drankje van citroen sorbet ijs, prosecco en een scheutje wodka