Nieuwe actiesite

Vanaf vandaag is de gloednieuwe actiesite samenloopinactie.nl online.
Lees hier meer informatie over de overstap.

Lieve deelnemers en vrijwilligers van de Samenloop voor hoop Hardenberg 2020. Vandaag hebben wij als organisatie van de Samenloop voor Hoop in Hardenberg de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop in 2020 uit te stellen na een nog te bepalen datum in 2021.

Lieve deelnemers en vrijwilligers van de Samenloop voor hoop Hardenberg 2020.
Vandaag hebben wij als organisatie van de Samenloop voor Hoop in Hardenberg de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop in 2020 uit te stellen na een nog te bepalen datum in 2021. Wij kunnen niet anders en gaan de richtlijn van KWF volgen die alle evenementen tot 1 augustus gaat verplaatsen. Als organisatie vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Daarmee willen wij veiligheid en gezondheid de hoogste prioriteit geven.

Dit besluit tot uitstel betekend zeker GEEN AFSTEL en wij hopen dan ook na overleg met KWF zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum te kunnen komen.
Ook zijn wij trots op jullie want vanaf de kick-off eind januari zien wij de inwoners van gemeente Hardenberg weer enthousiast worden, teams formeren, ideeën uitdenken en diverse acties opzetten.

Als organisatie maken wij voor nu even pas op de plaats maar gaan achter de schermen door met de organisatie van een succesvolle tweede SamenLoop voor Hoop in Hardenberg. Jullie kunnen het zo zien……., wij nemen als Samenloop een langere aanloop om uiteindelijk nog verder te kunnen springen. Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij jullie hulp nodig. Ga vooral door met het opzetten van teams en uitdenken van allerlei mogelijke acties die straks ongetwijfeld weer mogen. Het corona virus is nu een hele grote zorg en hopelijk snel uit te schakelen. Helaas is er ook nog veel nodig om kanker de wereld uit te krijgen.

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben en jullie kunnen ons daarvoor mailen. Wanneer wij de antwoorden hebben laten wij dat weten.
Wij zullen jullie op de hoogte houden via Facebook, Instagram en onze website.

Voor nu even alvast de volgende informatie:
Inschrijfgeld —> Wanneer de nieuwe datum bekend is en je kunt niet deelnemen kun je ervoor kiezen om inschrijfgeld te doneren of terug te krijgen.
Kaarsenzakken —> Bewaar die tot de nieuwe samenloop en doorgaan met de verkoop ervan is gewoon mogelijk.
Je kunt er ook voor kiezen om per team de verkochte (incl opbrengst) in te leveren dan bewaren wij deze voor jullie tot de volgende SamenLoop. Overdeze mogelijkheid zullen wij jullie zsm informeren.
T-shirts —> Bewaar die zelf tot de SamenLoop
Acties —> Acties die intussen via het platform lopen kunnen gewoon doorlopen of afgesloten worden de opbrengst komt ten goede aan KWF via Samenloop voor hoop Hardenberg 2021. Acties waarvan je geld nog in bezit hebt kun je ook via acties platform doneren en dit komt dan ten goede aan KWF via Samenloop voor hoop Hardenberg 2021

Pas goed op jezelf en zorg voor elkaar……
Wij hopen jullie te zien tijdens de SamenLoop voor Hoop te Hardenberg in 2021.

Mariska, Franca, Bertrand, Bertil, Michelle, Mannetta, Gerdie, Linda, Franca, Jeanet, Carla, Lisette, Eddy, Liesbeth, Madelon, Minou, Inge en Ellen.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer