De KinderLoop is een mooie manier om kanker met kinderen bespreekbaar te maken. En kinderen krijgen op deze manier de mogelijkheid zelf een steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er de KinderSamenLoop. Met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurtkinderen of neefjes/nichtjes 24 minuten wandelen over het parcours in Park de Wezenlanden.

De KinderLoop is een verkorte sponsorloop van 24 minuten. Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de KinderSamenLoop op zondag 17 mei. In groepen van minimaal 5 kinderen én een begeleider (tenminste 21 jaar) lopen de teams 24 minuten over het parcours in Park de Wezenlanden. De teams kunnen door de kinderen zelf samengesteld worden, bijvoorbeeld met vriendjes, vriendinnetjes, clubgenootjes, klasgenootjes, buurtkinderen, neefjes, nichtjes enz. Deelnemende kinderen krijgen een paars SamenLoop T-shirt.

Basisscholen uit de buurt die meedoen met de KinderLoop combineren dit in de klas vaak met aandacht voor kanker. De KinderLoop is vooral bedoeld voor kinderen uit groep 5 t/m 8, maar jongere of oudere broers of zussen kunnen natuurlijk ook meedoen. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Ze kunnen naast de sponsorloop ook klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. De school kan daarnaast gezamenlijke acties organiseren, zoals een tentoonstelling met zelfgemaakte kunst, een koekjesbakwedstrijd of een modeshow.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer