Bron: Suus' Fotosjop

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de SamenLoop. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars Samenloop T-shirt, ze lopen in teams en worden begeleid door een volwassene.

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er de KinderSamenLoop. Met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buurtkinderen of neefjes/nichtjes 24 minuten wandelen over het parcours in Park de Wezenlanden.

Zo werkt het:
Voor 3 euro kan een kind meedoen aan de KinderSamenLoop op zondag 17 mei van 12.00 tot 12.24 uur. Kinderen wandelen 24 minuten voor het goede doel op het parcours in Park de Wezenlanden in Zwolle
Kinderen kunnen extra geld inzamelen via de sponsorkaart of bedenken zelf een actie. Bijvoorbeeld het inzamelen van lege flessen, klusjes doen, koekjes bakken of iets maken om te verkopen enz.
Ieder kind tot en met groep 8 kan meewandelen. Natuurlijk mogen ouders hun kinderen tijdens de KinderSamenLoop begeleiden, zij hoeven niets te betalen. Ook kinderen die nog in een buggy zitten zijn van harte welkom. 
Tijdens de SamenLoop voor Hoop is er voor jong en oud van alles te beleven. Er zijn speciale kinderactiviteiten, informatiekraampjes, demonstraties, dans, muziek en ander entertainment. En natuurlijk kunnen de kinderen uw aanmoediging goed gebruiken!

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer