Nazorgcentrum IntermeZZo ontvangt 20% van de opbrengst

Dit jaar is het percentage van de opbrengst dat in Zwolle blijft, verdubbeld ten opzichte van 2018. Maar liefst 20% gaat naar IntermeZZo.

IntermeZZo is heel belangrijk voor mensen met kanker. Naast de behandelingen en controles in het ziekenhuis, vinden mensen het heel fijn dat er een plek is waar ze lotgenoten kunnen treffen en waar tijd is voor hun verhalen en waar ze informatie kunnen vinden of activiteiten kunnen doen. IntermeZZo is er niet alleen voor de (ex)patiënten zelf, ook de mensen om hen heen kunnen er terecht.


 “Kanker heb je niet alleen, het treft ook je omgeving,” aldus Corine. “Sinds kort zijn we ook gestart met speciale programma’s voor kinderen: KindermeZZo, bedoeld voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker speelt. De kinderen kunnen even los komen en herkenning vinden bij elkaar, in creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten. Daar voegen we nog programma’s voor jong-volwassenen aan toe. Met de opbrengst vanuit de SamenLoop kunnen we hele mooie dingen doen voor onze gasten,” straalt Corine.

IntermeZZo is zelf ook goed vertegenwoordigd tijdens de SamenLoop. “Onze bezoekers zijn natuurlijk dè doelgroep, mensen die te maken hebben met kanker of er in het verleden mee te maken hebben gehad. We voelen ons dan ook zeer betrokken bij dit prachtige evenement. We lopen mee als team in de wandelestafette, we zijn als vrijwilligers actief om de organisatie te helpen en veel van onze bezoekers worden tijdens de SamenLoop voor Hoop in de watten gelegd als Eregast,” aldus Corine den Hollander van IntermeZZo.

 

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer