Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

KinderLoop

Deze loop duurt geen 24 uur, maar 24 minuten! Met alle kinderen van de KinderLoop zamelen we geld in voor kankeronderzoek. Dit doen we omdat we willen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen én dat mensen die kanker hebben (gehad) zo fijn mogelijk kunnen leven.

Voor wie is de KinderLoop?
We houden een KinderSamenLoop voor Hoop voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Er is voldoende begeleiding tijdens de loop, maar ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en andere familie en vrienden zijn natuurlijk welkom om aan te moedigen. De kosten zijn €3 per kind. De kids krijgen ook nog een supergaaf diploma en medaille aan het einde van de KinderLoop!

Hoe ziet het programma van de KinderLoop er uit?
De KinderSamenLoop voor Hoop vindt, net als de "volwassenloop" plaats op de atletiekvereniging Atverni in Nieuwegein.

De KinderLoop begint zaterdag 1 juni om 16:30 met een warming up verzorgt door de Dansfabriek! Om 17:00 begint de echte KinderLoop en om 17:30 sluiten we deze af met de Kinderdisco.

Kunnen kinderen ook meehelpen met geld inzamelen?
Jazeker! Je kunt vooraf hele leuke acties verzinnen om geld in te zamelen. Je kunt bijvoorbeeld statiegeldflessen ophalen in je buurt en het bedrag van de bonnetjes inleveren! Of misschien kun jij wel heel goed cakejes bakken, en ga je die verkopen? Vertel het aan iedereen en vraag of je vriendjes, vriendinnetjes, opa's, oma's en anderen jou ook mee willen helpen! 

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
Het is helaas (nog) niet mogelijk om via deze site kinderen aan te melden voor de KinderLoop. Stuur daarom een mailtje naar kinderloopnieuwegein@gmail.com om aan te melden! Betalen kan ter plaatse.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer