Burgemeester doet aftrap SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug op Kerstmarkt Amerongen

Om 14.00 uur, precies 280 dagen voor de SamenLoop voor Hoop Gemeente Utrechtse Heuvelrug , vindt tijdens de kerstmarkt in Amerongen op 30 november de aftrap plaats van deze loop, een 24 uurs wandel-estafette die op 5-6 september 2020 wordt gehouden om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De aftrap wordt gedaan door Burgemeester Frits Naafs en Wethouder Gerrit Boonzaaijer die op genoemd tijdstip de allereerste SamenLoop-Kerstbal in de Kerstboom zullen hangen. Hiermee toveren zij deze kerstboom om in één van de ‘Bomen voor Hoop’ die in ieder dorp van onze gemeente worden geplaatst. Want iedere SamenLoop-kerstbal wordt gevuld met een wens voor een dierbare die kanker heeft, heeft gehad of eraan is overleden. De opbrengst komt ten goede van KWF Kankerbestrijding.

De organisatie van een SamenLoop voor Hoop bestaat volledig uit vrijwilligers. Zo ook die van de SamenLoop voor Hoop die op 5-6 september 2020 voor het eerst in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug zal plaatsvinden. Sinds de eerste oproep in juni, heeft er zich een groep gevormd met afgevaardigden uit Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Amerongen, Maarsbergen en Overberg. Deze vrijwilligers willen tijdens de kerstmarkt een saamhorige aftrap organiseren met zoveel mogelijk dorpelingen uit heel de gemeente. Om nog meer ‘handjes’, wandelteams en ook sponsoren te betrekken.

Samen rond de Kerstboom
Gemeente Utrechtse Heuvelrug steunt de SamenLoop voor Hoop en verzorgt graag de aftrap op de Kerstmarkt in Amerongen. Een bijzonder moment als aanzet naar een uniek evenement in september 2020. Het tijdstip sluit aan bij de start van de wandelestafette op 5 september 2020 om 14.00 uur.
De speciale kerstballen zijn verkrijgbaar bij de kraam van de SamenLoop voor Hoop voor € 5,- per stuk. 

Sta stil bij kanker en vier het leven!
De organisatie van de SamenLoop voor Hoop verkoopt niet alleen kerstballen maar ook kaarsenzakken die op 5 september 2020 langs het wandelparcours zullen staan. Iedere kaarsenzak kan worden versierd met een mooie wens of tekening. Het ontbranden van alle kaarsen gebeurt tijdens de Kaarsenceremonie van de SamenLoop bij het aanbreken van de avond. Op dat moment wordt met elkaar stilgestaan bij kanker. Een kaarsenzak kost € 5,-

Naast het denken aan dierbaren die kanker hebben, hebben gehad of eraan zijn overleden, wordt ook het leven gevierd. Met een proost rondom de ‘Boom voor Hoop’ zal dit op 30 november door de vrijwilligers benadrukt worden.

Meer kerstmarkten
Na de kerstmarkt in Amerongen (30 november, 14.00-20.00 uur) volgen er meer kerstmarkten waarop de SamenLoop voor Hoop met kerstballen, kaarsenzakken, wijn en informatie aanwezig is:

  • Driebergen, Kerkplein 8 december    12.00 - 17.00 uur
  • Doorn 12 t/m 15 december                11.00 - 17.00 uur
  • Doorn 13 december                           11.00 - 20.00 uur
  • Driebergen, Traaij 13 december        16.00 - 21.00 uur
  • Leersum 13 december                       15.00 - 21.00 uur

U bent van harte welkom!

Over de SamenLoop voor Hoop
Wilt u meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Gemeente Utrechtse Heuvelrug? Kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, wandelteam of sponsor? Stuur een mail naar guh@samenloopvoorhoop.nl.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer