SamenLoop voor Hoop vindt plaats op MRC Aardenburg

De SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug zal op 5-6 september 2020 plaatsvinden op MRC Aardenburg. De locatie werd op 30 november jl. als primeur bekend gemaakt tijdens de Winterfair in Amerongen. Daar werd de aftrap gedaan van de organisatie door Burgemeester Frits Naafs en Wethouder Gerrit Boonzaaijer. De vrijwilligers zijn blij met de bosrijke locatie in Doorn, het middelpunt van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, waar een mooie 24-uurswandelestafette gehouden kan worden. Zij bezegelden de aftrap en de locatie met een proost.

Op de Winterfair was de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug met een kraam aanwezig om bezoekers en belangstellenden bij hun doel te betrekken: sta stil bij kanker en vier het leven!
Naast het delen van informatie en hartverwarmende gesprekken, kon men ook speciale kerstballen en kaarsenzakken kopen. De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede van KWF Kankerbestrijding. Die middag werd al voor € 175,- aan kerstballen en kaarsenzakken gekocht. Een mooie start.

Kaarsenceremonie
De kerstzakken, die men met een eigen wens kan versieren, zullen op 5 en 6 september langs het wandelparcours op het terrein van MRC Aardenburg een sierlijk lichtlint vormen. Bij zonsondergang zal een speciale kaarsenceremonie met de wandelaars, bezoekers en betrokkenen gehouden worden. Om met elkaar stil te staan bij kanker, dierbaren te herdenken en die personen die de ziekte hebben of hebben gehad een hart onder de riem te steken.

Bomen voor Hoop
Op 8 en 13 december is de SamenLoop voor Hoop ook aanwezig op de kerstmarkten in Driebergen, Doorn, Leersum en Maarn. Iedereen is van harte welkom om een kerstbal, kaarsenzak voor het goede doel te kopen. Met een eigen wens kan de kerstbal in de aanwezige kerstboom worden gehangen. De kerstbomen toveren we op die manier om in ‘Bomen voor Hoop’.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de SamenLoop voor Hoop? Wil je helpen bij de organisatie als vrijwilliger? Of wil je met een team wandelaars meedoen? Meld je dan aan via deze site of guh@samenloopvoorhoop.nl
Houd voor actuele informatie onze FB-pagina in de gaten.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer