Veenendaal, 9 - 10 juni 2017

SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs evenement waarbinnen teams wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen hebben we weer een bijzonder programma samengesteld, met een mooi podiumprogramma, een heerlijk horeca-plein, een mooi programma voor Eregasten, kinderactiviteiten en een Kinder-loop, een Beauty-plein en een gezellige markt met voor ieder team een kraam.

Over SamenLoop Veenendaal

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda
Agenda

De kinder-loop en kinderactiviteiten

Net zoals in 2015 zal er ook in de 2017 editie van de Samenloop voor Hoop Veenendaal een Kinder-loop plaatsvinden. Dit zal gaan plaatsvinden op zaterdag 10 juni, om 11.00 uur.

KINDERLOOP
KINDERLOOP

SamenLoop Veenendaal ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Help en doe mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, survivor of vrijwilliger. Je teamleden geef je later afzonderlijk op via de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden

Het loopt nu echt!

De derde informatiebijeenkomst voor onze samenloop was afgelopen woensdag weer goed bezocht. Het is geweldig om te merken dat er nu van alles los begint te komen. De eerste teams zijn gestart met mooie acties. Bijvoorbeeld het team Overleven heeft een benefiet-diner gehouden dat het ongelooflijke bedrag van 2000 euro opgebracht heeft! Ook verschillende vacatures op belangrijke onderdelen beginnen ingevuld te raken. Toch is er nog veel hulp nodig. Heeft u (er) tijd (voor) over: meldt u aan, u wordt met open armen ontvangen. Het aantal teams staat nu al op 40! Een geweldig aantal, en is is plaats genoeg voor nog veel meer teams. Trots zijn op onze tweede ambassadeur, onze wethouder Nermina Kundic. Zij sloot de informatieavond af met een zeer persoonlijk verhaal van een vriend van haar. Hierdoor werden we weer bepaald bij het waarom van deze Samenloop: met elkaar er zijn voor al die mensen die direct of indirect getroffen worden door kanker. De Samenloop en de periode ervoor geeft ons de kans om daadwerkelijk iets te doen voor onze medemens en de strijd aan te gaan tegen deze vreselijke ziekte.

Blog 1
Blog 1

Team Living Proof HER-2

Waar komt deze naam vandaan? Ik, Babette, kreeg 10 jaar geleden te horen dat ik uitgezaaide borstkanker heb, een HER2-neu variant. Er werd meteen gezegd dat genezing niet mogelijk is. Ik was toen 41. Gelukkig was er op dat moment net een nieuw middel op de markt, Herceptin. Dit is een immunotherapie dat ervoor zorgt dat mijn kankercellen rustig blijven. Dit middel is geen geneesmiddel, maar zou een levensverlenging van 18 maanden kunnen geven….. Inmiddels ben ik 10 jaar en meer dan 160 behandelingen verder en voel me redelijk goed. De arts die Herceptin heeft uitgevonden is de Amerikaan Dr Dennis Slamon. Over zijn werk en het eindeloze gevecht om het middel goedgekeurd te krijgen is een film gemaakt. De film heet Living Proof en is in 2008 uitgebracht. Een prachtige film. De naam van ons Team Living Proof HER-2 is een verwijzing naar die film en slaat ook op mij, ik ben het levende bewijs dat het bij mij nog steeds werkt. Ik gun elke (kanker)patiënt zijn eigen Dr Dennis Slamon, iemand die onderzoek doet naar een levensverlengend of zelfs genezend medicijn. Daarvoor is geld nodig. We hopen dát geld bijeen te krijgen dmv de donaties voor ons team Living Proof HER-2 bij de Samenloop voor Hoop.

Blog Living Proof HER-2
Blog Living Proof HER-2

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer