Walcheren, 19 - 20 mei 2017

SamenLoop voor Hoop Walcheren is een 24 uurs wandelestafette op 19 en 20 mei 2017 op en rondom het Abdijplein in Middelburg. De 24 uur van de SamenLoop voor Hoop zijn ontroerend, gezellig en bijzonder. De 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Het is een wandelevenement om met elkaar van te genieten en om samen het leven te vieren. Overweeg je mee te doen maar heb je nog vragen? In onze informatiebrochure hebben wij zo veel mogelijk vragen beantwoord. Maar je mag ons natuurlijk altijd mailen. Mogen wij jou ook begroeten op 19 en 20 mei 2017?

Doe mee, zorg ervoor dat we als Zeeuwen trots mogen zijn!

Oproep van Commissaris van de Koning Han Polman voor alle Zeeuwen om deel te nemen aan SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017.

Trots op Zeeland!
Trots op Zeeland!

Wat is SamenLoop voor Hoop?

Op deze website staat heel veel informatie. We kunnen ons voorstellen dat je nog praktische vragen wilt stellen. Vanuit onze ervaringen met andere samenlopen hebben we een informatiebrochure gemaakt. Hierin worden de meest voorkomende vragen van deelnemers beantwoord.

Informatie
Informatie

Wist je dat?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Nieuws
Nieuws

Overzicht activiteiten

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda
Agenda

Over SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017

Wat er gaat gebeuren tijdens de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? Lees alles over ons evenement.

Introductie
Introductie

Assistent Commissielid Logistiek m/v

Door de veelzijdigheid van werkzaamheden en het belang van een vlekkeloze uitvoering van ons evenement is onze Subcommissie Logistiek & Veiligheid met spoed op zoek naar een Assistent Commissielid.

Vacatures
Vacatures

Teams

Iedereen komt in aanraking met de ziekte kanker. We willen allemaal dat deze ziekte stopt. Doe daarom mee aan SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017. Samen zorgen we ervoor dat de dag dat kanker de wereld uit is steeds dichterbij komt. Maak je familieleden, vrienden, buren en of collega’s enthousiast, vorm een team en geef je samen op voor SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 op 19 en 20 mei op en rond het Abdijplein in Middelburg.

Teams
Teams

Teamoverzicht

Overzicht van de teams die zich hebben ingeschreven voor de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Eregasten

Vecht je tegen de ziekte kanker of heb je kanker overwonnen? Dan ben jij 19 en/of 20 mei onze EREGAST. Tijdens de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 hebben wij een speciaal programma voor jou. Je kunt natuurlijk meelopen als deelnemer in een team en ook nog deelnemen aan ons zogenaamde Survivor-programma. Geef je op en deel je ervaringen met lotgenoten. Wij bezorgen jou een onvergetelijk weekend!

Eregasten
Eregasten

Kinderloop

Naast de ceremonies zal er ook een speciale KinderLoop voor basisschoolleerlingen worden georganiseerd. Dit is een verkorte sponsorloop van 24 minuten.

Kinderloop
Kinderloop

Loop of help mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, survivor of vrijwilliger. Je teamleden geef je later afzonderlijk op via de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden

Het programma

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop-weekend? De complete dagindeling op een rij.

Programma
Programma

SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 ondersteunen?

Wilt u, als lokale ondernemer, zich verbinden aan de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017? Uw bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook. Wist u dat u via onze bestelpagina direct partner kunt worden van SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 door een of meerdere sponsormogelijkheden direct online te bestellen? Mogelijkheden van € 25,00 tot € 5.000,00.

Sponsoring
Sponsoring

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

De organisatie is volledig in handen van vrijwilligers. Er zijn veel mensen die de SamenLoop steunen en meehelpen in de organisatie. Voor verschillende commissies kunnen wij nog vrijwilligers plaatsen. Kijk hieronder voor de vacatures. Het comite van aanbeveling en de commissieleden stellen zich graag aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer