Survivors zijn onze Eregasten

Tijdens de Samenloop is er bijzondere aandacht voor de survivors, mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad. Voor deze eregasten is er een speciaal verwenprogramma samengesteld waar zij, samen met een naaste, gratis en vrijblijvend aan kunnen deelnemen.

Het verwenprogramma bestaat o.a. uit een stadwandeling of stadsrondrit met de zonnetrein op vrijdagavond, lachsessies, voetmassage en een chocoladeproeverij op de zaterdag. Zodra het hele programma rond is zal dit op de website en op facebook komen te staan.

Laat u verwennen

De eregasten openen samen met het Comité van Aanbeveling het evenement met een ceremoniële openingsronde onder luid applaus van alle overige deelnemers, die daarna aansluiten. Bij de kaarsenceremonie en de sluitingsceremonie zijn er gereserveerde zitplaatsen beschikbaar. Er is voor de eregasten ook een speciale ruimte beschikbaar waar zij (muv de nacht) kunnen bijkomen, onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk kunnen alle eregasten die dit willen, ook gewoon deelnemen aan de wandelestafette als teamlid van een wandelteam. Er is voldoende tijd om ook te genieten van alle andere activiteiten op het Abdijplein.

Graag nodigen we u als eregast uit bij deze Samenloop voor Hoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het mailadres: survivorslvh@zeelandnet.nl. of bellen met Corine Heijboer: 06-12389145. Aanmelden kan via de website: samenloopvoorhoop.nl/walcheren.

Hopelijk tot ziens op 14 en 15 juni 2019.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer