Edam Volendam, 10 - 11 juni 2017

Welkom! Deze SamenLoop is achter de rug. 2017 was met 33 SamenLopen door heel Nederland een fantastisch jaar. Samen hebben we ruim 3,2 miljoen euro opgehaald. Een prachtig bedrag dat ten goede komt aan kankeronderzoek. Iedereen enorm bedankt voor de inzet! Nu al zin in de volgende SamenLoop? Houd de website in de gaten!

Over SamenLoop Edam Volendam

Wil je meer weten over deelnemen aan de Samenloop voor Hoop? Kom dan naar de Informatiemiddag: 22 april a.s. van 14.00 – 17.00 in de PX in Volendam. Wilt u meer informatie, doet u mee als wandelaar, vrijwilliger of sponsor? Iedereen is van harte welkom. Weet je niet wat het precies inhoudt? Kom naar de PX en je krijgt alle informatie. Hulp nodig bij de inschrijving? Wij helpen je. Is je team deze keer minder groot of misschien groter dan de vorige keer? Geen probleem, alle teams zijn van harte welkom! Heb je wel interesse maar kwam het er niet van om je aan te melden? Kom naar onze informatiemiddag en meld je ter plekke aan. Heb je je al aangemeld maar heb je nog vragen? Wij zijn er om die te beantwoorden. Wil je een actie op touw zetten voor de SamenLoop en heb je daar vragen over? Wij helpen je met onze antwoorden. Kortom: wil je meelopen, kaarsenzakken kopen, je als vrijwilliger melden, geld of goederen doneren voor dit goede doel? Kom naar de informatiemiddag en we gaan dit samen omzetten in daden.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Informatiemiddag! zondag 5 februari 2017 / 14:00 uur

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Informatiemiddag zondag 5 februari 2017 / 14:00 uur De 24 uur van SamenLoop voor Hoop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Iedereen kan meedoen en meehelpen. Informatiemiddag: 5 februari a.s. van 14.00 – 17.00 in de PX in Volendam. Wilt u meer informatie, doet u mee als wandelaar, vrijwilliger of sponsor? Iedereen is van harte welkom.

Agenda
Agenda

SamenLoop Edam Volendam ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer