Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Een SamenLoop sponsoren

Draag je KWF Kankerbestrijding een warm hart toe en wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop voor Hoop? Je bijdrage is van harte welkom. Elke SamenLoop wordt lokaal georganiseerd door vrijwilligers en is daarbij volledig afhankelijk van sponsoring.

 

 • Doe mee met een bedrijventeam
  Vorm een team van collega’s dat zich samen 24 uur inzet voor de strijd tegen kanker. Verzamel van tevoren sponsoren en zet extra inzamelingsacties op via het SamenLoop-actieplatform. Dat is niet alleen een investering in kankeronderzoek, maar geeft ook de teamspirit een boost.

 • Sponsor in natura
  Levert jouw bedrijf producten die van pas komen tijdens een SamenLoop? Of heb je spullen (over) die kunnen worden verkocht? Van groente, fruit en bloemen tot een bijdrage in de vorm van drukwerk, een geluidsinstallatie of een podium. Maar denk ook aan een verwenprogramma voor survivors.

 • Doneer menskracht
  Niet alleen in de organisatie, maar ook tijdens de 24 uur van een SamenLoop is van alles te doen. Geef je medewerkers de kans om een aantal uren te besteden aan vrijwilligerswerk. Dat steunt SamenLoop voor Hoop en geeft je mensen veel voldoening.

 • Lever publiciteit
  Hoe meer mensen horen over SamenLoop voor Hoop, hoe beter. Kun je zorgen voor publiciteit? Met bijvoorbeeld een banner of advertentie op je website of een artikel in een tijdschrift of (lokale) krant help je een SamenLoop enorm op weg.

 • Doneer een bedrag
  Viert je bedrijf een jubileum of de opening van een nieuw pand? Of neemt de directeur afscheid? Door in plaats van cadeaus eens te kiezen voor een sponsorproject lever je een maatschappelijke bijdrage. Dat maakt het evenement extra speciaal.

Steun kankeronderzoek
Met een bijdrage aan een SamenLoop vergroot je op een sympathieke manier je naamsbekendheid in de regio. Ook is een SamenLoop een kans om in contact te komen met nieuwe en bestaande relaties. Bovendien steunt je bedrijf KWF Kankerbestrijding. KWF is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften aan ANBI’s mogen bedrijven van de winst aftrekken. De regels daarvoor vind je op de website van de Belastingdienst.

Aanmelden als sponsor
Wil jouw bedrijf zich verbinden aan een SamenLoop? Of wil het graag een bedrag doneren? Kijk dan welke SamenLopen worden georganiseerd in jouw provincie en benader de lokale organisatie. Of mail het team SamenLoop van KWF via samenloopvoorhoop@kwf.nl.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer