BELANGRIJK: Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld.

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Lees hier de FAQ 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

Gevolgen corona voor SamenLoop

In Nederland gelden ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Graag informeren we je wat dit betekent voor de SamenLoop voor Hoop.
vrijdag 20 maart 2020

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die tot 1 augustus gepland staan uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de veiligheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop.

We begrijpen dat dit besluit vragen oproept. Hieronder vind je antwoorden op de meestgestelde vragen.

Welke SamenLopen zijn uitgesteld?

Alle SamenLoop voor Hoop-evenementen die tot 1 augustus gepland stonden, zijn uitgesteld. Op de pagina samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen kun je zien om welke het gaat.

Welke SamenLopen gaan wèl door?

De SamenLopen die na 1 augustus gepland staan gaan vooralsnog door.

Natuurlijk houden we de berichtgeving van de overheid nauwlettend in de gaten. Mocht dit aanleiding geven tot aangescherpte maatregelen, dan informeren we daarover. Hierbij houden we er rekening mee dat bij SamenLopen ook mensen met een kwetsbare gezondheid aanwezig zijn.

Vinden de uitgestelde SamenLoop op een later moment plaats?

In overleg met de lokale SamenLoop commissie onderzoeken we de mogelijkheden om de SamenLoop op een ander moment te organiseren. Een groot aantal evenementen zal zich van een nieuwe datum willen verzekeren. Daarbij wordt de SamenLoop volledig door vrijwilligers georganiseerd. We hopen dan ook op je begrip dat het wat langer kan duren voordat we hier duidelijkheid over kunnen geven.

Ik heb me ingeschreven voor een SamenLoop die uitgesteld is. Krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

Uitgangspunt is dat de SamenLoop op een later moment alsnog zal plaatsvinden, en dat je dus alsnog in de gelegenheid wordt gesteld om deel te nemen. Dit betekent dat er geen inschrijfgeld wordt teruggestort. Mocht de SamenLoop onverhoopt toch geannuleerd worden, hopen wij dat je het inschrijfgeld als een gift aan KWF Kankerbestrijding wilt doneren. Als je toch graag je inschrijfgeld teruggestort ziet, kun je contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers (020 570 05 90).

Ik wil me toch gewoon inschrijven voor een uitgestelde SamenLoop, ook al weet ik nog niet wanneer deze gehouden zal worden. Kan dat? 

Ja, dat kan. De inschrijving blijft geopend. Ga naar samenloopvoorhoop.nl/doe-mee om je aan te melden.  

Ik ben actievoerder voor een SamenLoop die uitgesteld is. Moet ik doorgaan met mijn actie?

Omdat het uitgangspunt is dat de SamenLoop op een later moment alsnog zal plaatsvinden, blijft het waardevol om in actie te komen en geld in te zamelen. Je actiepagina blijft online en je kunt nog steeds donaties ontvangen. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. We adviseren je wel om een update te plaatsen op je actiepagina om bezoekers te informeren over de uitgestelde SamenLoop.

Ik heb een donatie gedaan aan een actie. Wat gebeurt er met mijn donatie?

Deze donaties komen onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. 

Ik organiseer een SamenLoop en wil graag advies vanuit KWF. Waar kan ik terecht?

Op de Kennisbank hebben we een aparte FAQ opgesteld, speciaal voor SamenLoop-commissies. Hier vind je de antwoorden op veel van je vragen. Ook je relatiemanager blijft bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Ik heb een lokaal project ingediend voor een SamenLoop die uitgesteld is. Wat gebeurt er nu met mijn project? 

De beoordeling van de ingediende projecten zal voortgezet worden. We doen ons uiterste best een vorm te vinden waarin we de geselecteerde lokale projecten alsnog kunnen financieren. Of dat gaat lukken zal natuurlijk van veel factoren afhankelijk zijn. Deze zijn wij momenteel aan het onderzoeken. Zodra hier meer over bekend is, zullen we hier direct over communiceren. 

Heb je in de tussentijd vragen? Neem contact op met het Service- en Selectieteam Lokale Projecten: projectensamenloopvoorhoop@kwf.nl of 0900 – 202 00 41. 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer