BELANGRIJK

Met pijn in het hart heeft KWF besloten om te stoppen met de Samenloop.
Lees hier meer over dit besluit

Lopen in Luxemburg

Anderhalve week geleden liep Paul Feldbrugge, productmanager van SamenLoop voor Hoop, mee aan de SamenLoop in Luxemburg. Of zoals het daar heet: Relais pour la Vie. Paul: “De American Cancer Society had alle Europese landen uitgenodigd om een delegatie af te vaardigen, zowel staf als vrijwilligers. Arthur Oudendijk zit namens ons in het Europese samenwerkingsverband van vrijwilligers van de Global Relay for Life en in die hoedanigheid was hij mee en ik mocht vanuit het team aanschuiven.”
zaterdag 6 april 2019

“Samen met collega's uit Noorwegen, Denemarken, België, Frankrijk, Portugal en uiteraard Amerika hebben we een weekend lang gesproken over inhoudelijke samenwerking en uitwisseling van ervaringen, kennis en ideeën. Dit onder de noemer: ‘Together as a netwerk we motivate, inspire, innovate and share ideas & best practices to keep GRFL relevant & vital. Together we contribute in the fight against cancer in the spirit of friendship & fun.’ Ronkende volzinnen dus, maar ook echte samenwerking op de inhoud. Zo hebben we samen met de Denen gekeken naar de mogelijkheden om handvatten voor de Ambitie 2030 te kunnen omschrijven en hebben we over de schouders van de Belgen meegekeken naar hun Grants, een manier van (lokaal) gericht geven.”

“Uiteraard hebben we vervolgens meegelopen met de 14.000 andere deelnemers aan de Luxemburgse SamenLoop, waaronder een team van Nederlanders in Luxemburg. We gingen zondagavond dan ook vol energie huiswaarts en hebben we maandag meteen onze collega's binnen en buiten het team geïnformeerd. Binnenkort daarom meer... Tot snel!”

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer